Houtskeletbouw (HSB)

Geproduceerd in alle maten en vormen

Ook voor traditionele Houtskeletbouw (HSB) elementen bent u bij WB Prefab aan het juiste adres.

HSB elementen voor uw aanbouw, bijgebouw, complete ruwbouw of overkapping kunnen door ons in alle maten en vormen worden geproduceerd. Niet geïsoleerd, maar ook met houtwol isolatie in een damp-open systeem, of met minerale wol isolatie in een damp-dicht systeem.

Onze aanpak

Wij bespreken graag geheel vrijblijvend uw wensen en geven daarbij een passend advies.

Indien u enthousiast bent over onze aanpak werken wij graag voor u een voorstel (offerte) uit met behulp van onze 3D software (Tekla Structures) in een 3D ontwerp.

Na akkoord worden de elementen in de eigen werkplaats geproduceerd. Met behulp van het 3D-ontwerp worden de machines aangestuurd voor een snel en nauwkeurig resultaat. 

Als het bouwpakket compleet is worden de elementen op de bouwplaats afgeleverd en door ons, of een aannemer naar keuze, gemonteerd tot het eindproduct.

Gevelelementen

Gevelelementen zijn samengesteld uit stijlen en regels waartussen isolatie is opgenomen. Afgewerkt met plaatmateriaal, geschikt voor elke gewenste wandafwerking. Gevelelementen zijn compleet met geïntegreerde kozijnen en elektrotechnische bekabeling leverbaar. Zo kan men op de bouw aan de slag met een volledig afgewerkt element.